REIS OCAKBASI

REIS OCAKBASI Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1581 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Reis Ocakbasi. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 20:17 Heerlijke gegeten
24 mei 2022 om 19:35 Was weer heerlijk. Dank
24 mei 2022 om 17:14 om 15:30 besteld kreeg me eten om 19:30
21 mei 2022 om 21:13 Heerlijk gegeten echt op zn turks voorbereid merk ik gelijk
20 mei 2022 om 22:39 Het eten was wel oke. Netjes en goed verpakt, eten was warm. Maar werd veels te laat bezorgd.
19 mei 2022 om 23:52 Erg lekker eten en bezorging is oprijd
19 mei 2022 om 10:19 Top eten zoals altijd!!!!
15 mei 2022 om 23:08 Eten kwam na drie keer bellen in 90 minuten en was nog koud en aangebrand Nooit meer en daarna namen ze de telefoon niet meer op toen ik belde
14 mei 2022 om 19:37 Eten was erg lekker
13 mei 2022 om 20:36 Dit keer was het gerecht die heb besteld niet naar verwachting. Ik kreeg doner vlees terwijl er stond dun gesneden vlees. Had wat anders verwacht. Vorige gerechten waren altijd wel Lekker dit keer helaas alles weggegooid.
12 mei 2022 om 18:16 Vandaag voor de 3x besteld bij jullie ik ben geobsedeerd door het eten het is heerlijk! Beste eten ever echt een aanrader!!
7 mei 2022 om 20:05 Super