REIS OCAKBASI

REIS OCAKBASI Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 688 beoordelingen
19 okt 2019 om 21:41 Eten was heerlijk. Volgende keer bestel ik rijst, maar dat is keuze. Wat ik minder vond was dat ik cream soda vroeg en bitter lemon kreeg. Details. Dit blijft de beste Turk tien km in de rondte.
18 okt 2019 om 21:48 Normaal gesproken wel tevreden. Vandaag bijna 2 uur gewacht. Geen excuses aan de lijn, ook niet van de bezorger. Eten was te doen, wel aan de lauwe kant.
18 okt 2019 om 21:37 Na 3keer bellen is mn eten pas gekomen nooit meer van reis ocakbasi dit was de laaste keer Patat was slap eten was niet warm .
18 okt 2019 om 20:23 Heerlijk gegeten, een aanrader.
18 okt 2019 om 20:01 Oud vlees Koude frietjes Verbrand brood Wat een geldverspilling.
17 okt 2019 om 20:36 Wel jammer dat je bij kusbasi meer uien ziet dan vlees volgende keer neem ik liever wat anders voor die prijs
17 okt 2019 om 19:11 Lekket !!!!
9 okt 2019 om 2:55 Eten was helaas niet echt lekker, vlees was niet op smaak. Had zeker meer verwacht gezien de beoordelingen.
9 okt 2019 om 1:56 Hele vriendelijke mensen en heerlijk eten
28 sep 2019 om 0:15 Ik blijf bestellen... Dit keer ook een Italiaanse pizza besteld... die kok is goed bezig.. Bedankt kerel